Nyheder


Koopmanns Gaard

Koopmannsvej forsiden
I Sydbyen, mindre end en 10 minutters afslappende gåtur fra torvet, centrum af Silkeborg, men alligevel uden byens støj og larm ligger Andelsboligforeningen Koopmanns Gaard.

Koopmanns Gaard ligger tæt på grønne områder så som Fællesparken og Lyngsø. Skønne grønne områder som ligger inden for 5 - 8 minutters gang.
Hvis man er villig til gå eller cykle lidt længere, er der ej heller langt til badestrande. Men ikke nok med det, så ligger Koopmanns Gaard også tæt på transportmuligheder. Inden for 3 minutters gang er der muligheder for tage toget til Århus eller Herning. De lokale bybusser, de regionale busser, eller buslinierne til København.
Koopmanns Gaard består af 95 andelsboliger, fordelt på 4 andelsforeninger samt en overordnet ejerforening, plus et fælleshus som alle andelshavere har en andel i og kan bruge. Fælleshuset er placeret i det store grønne område i midten af Koopmannsgaard.
Det grønne område i midten bringer tankerne hen på et parklignende område vedligeholdt af beboerne selv, så det altid står velholdt. Det er ikke mange andelsforeninger som kan bryste sig af, at have sin egen park - Det er lidt specielt på den gode måde.
Koopmannsgaard Oversigt

Skriv Til

Interne Links

Eksterne Links

Byhusene forsiden